Gilbert Grape

máj 6, 2015 by

Gilbert Grape

What’s Eating Gilbert Grape [1993]: Gilbert egy Endona nevű kisvárosban lakik valahol vidéken Amerikában és meg van áldva a családjával. Arnie, a 18. évét éppen betöltő öccse szellemi fogyatékos, két lánytestvére még nem keres, anyja pedig többszáz kilós, mert miután apjuk úgy 17 éve otthagyta őket, bánatában rettenetes kövérre hízott. Annyira, hogy már a házuk sem biztonságos, a környéken szinte mindenki, néha még gyerekei is, csak Bálnának hívják. Gilbert a csőd szélén álló élelmiszerboltban dolgozik, – már mindenki a szupermarketben vásárol – ahol időnként házhoz szállít a helyi biztosítási ügynök kikapós feleségének (“Menjetek ki játszani, gyerekek!”), mely pásztorórákat elég gyakran zavarja meg a riasztás – Arnie megint felmászott a víztorony tetejére!

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Szóval Gilbert éppen eléggé meg van áldva a családjával, ráadásul még barátai is tökkelütöttek, az egyik temetkezési vállalkozó és nehezen állja meg, hogy ne kérdezősködjön mindenkinek a szüleiről, mármint, hogy biztos, hogy jól vannak-e, a másik meg csak hamburger éttermekről tud beszélni. Az egyetlen esemény a városban az, amikor minden évben átvonulnak a közeli nagyvárosba tartó kempingezők. Most azonban egy lakókocsi lerobban, utasai, hacsak egy kis időre is, de Endonában ragadnak. Az egyik utas a furcsa, cserfes Beckie. Mint az az ilyen jellegű helyzetekből és filmekből adódni szokott, az eddig még úgy ahogy elviselt terhek hirtelen elviselhetetlennek tűnnek, az ember türelme is véges ugyebár és bár Gilbert tényleg jó ember, most egy icipicit kiakad. Szóval úgy tűnik Arnie születésnapi zsúrja, amire pedig mindenki úgy várt, nem indul egészen jól.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.