A háború titkai

ápr 22, 2015 by

A háború titkai

Secrets Of War “Oorlogsgeheimen” [2014]: Átlagos ifjúsági filmként indul a holland Secrets of War, a zambiai születésű Dennis Bots filmje, melyben a zsidó leányzó, Tamar Katz egy vidéki faluban húzódik meg álnéven, ahol összehaverkodik két sráccal. Egyikük a náci-kollaboráns polgármester fia. Az idilli helyszíneken játszódó sztori rámutat arra,amit filmekben viszonylag ritkán láttunk: a túlélés és megmenekülés mennyire nemcsak a felnőtteken múlott, hanem a gyerekeken is. És azon a bizonyos gyerekszájon, amely hajlamos akaratlanul is kikotyogni dolgokat… (Jegyzet): A nácik által leigázott Európa országaiban a szőke, kék szemű tipegőket elszakították családjuktól és Németországba küldték őket. A pszichopata SS-vezér, Heinrich Himmler, „Lebensborn” (Az élet forrása) elnevezésű programjában vettek részt.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A II. világháború előtt Himmler csirkék tenyésztésével foglalkozott, egy nemes fajtát akart kitenyészteni. Ugyanezt szándékozott tenni a német fajjal is. A Lebensborn-tervet 1935-ben ötlötték ki és különböző szinteken működtették azért, hogy Hitlernek folyamatosan árja utánpótlást biztosítson. A megszállt területeken a szőke gyerekeket elszakították családjuktól, más országokban pedig várandós klinikákat alapítottak, ahol a felsőbbrendű, tökéletes német SS-tisztek találkozhattak a megfelelő német nőkkel. Az elfoglalt skandináv országokban – például Norvégiában, ahol a szőke haj és a kék szem a nép genetikai jellegzetessége volt – az SS-tiszteket arra bátorították, hogy nemzzenek gyerekeket a norvég nőknek – akkor is, ha azok már férjezettek voltak.

Ezeket a nőket nagyon becsülték viking gyökereikért. Egyeseket kényszerítettek, mások ajándékokat kaptak azért, hogy találkozzanak az országukban állomásozó náci tisztekkel. Ahogyan a nácik keresztülmasíroztak Európán, árja utódokat hagytak mindenütt maguk mögött, akik előjogokkal jöttek a világra. A csecsemőket az SS szervezte ünnepségen keresztelték meg. A terv másik, kegyetlenebb aspektusa az volt, hogy az alkalmasnak vélt gyerekeket egyszerűen elrabolták szüleiktől. Csupán azért, mert szőke hajuk és kék szemük okán alkalmasnak találtattak arra, hogy ők legyenek a német nép szuperárja példányai, és hogy német családok által örökbe fogadva németesítsék őket.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.