Csatahajó

ápr 20, 2015 by

Csatahajó

Battleship [2012]: A történésekbe a szépreményű haditengerész, Alex Hopper figuráján keresztül csöppenünk, aki nonkonformista személyiségvonásai miatt katonaként és vőlegény-jelöltként is elvágja magát admirálisánál, a parton a hadgyakorlatra induló kedvese után integető tábornoklánynak – elvileg – nem kell sokáig epekednie, mert a mord elöljáró ígérete szerint a legénynek ez lesz az utolsó hadgyakorlata. Elvileg. Mert a Csendes-óceánra kiúszó hadihajóraj agresszív idegen lényekbe fut bele, akiket földi tudósaink kósza üzenete invitált a planétánkra, és vesztünkre tényleg jöttek, de vesztükre a kommunikációs űrnaszádjuk Hawaii közelében a vízbe pottyant. Emiatt az érthetően alapban feszült űrutazók minden közeledésre ingerülten reagálnak, pláne, hogy motivációik originálisan sem voltak jóindulatúak.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Kezdetét veszi a hangban és tűzfényben (robbanásokban) erős adok-kapok, aminek Amerika megmentésén túl a bolygónk sorsa a tét… Az első filmszerepében tengerészgyalogost alakító Rihanna osztja a beszólásokat, és a lábait elvesztett veterán tengerészgyalogosból is hős lesz a végén.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!… A filmet az előzetessel ellentétben, szinkronosan nézheted meg a bejelentkezés, illetve ha még nem tetted, regisztrációt követően!

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.