Levelek a túlvilágról

Már 18, 2015 by

Levelek a túlvilágról

[As Mães de Chico Xavier]: „Amíg elgondolásokkal tömöd az elmét a világ működéséről, addig nem tud beáramlani a valóság, mert elfoglalja helyét a hamisság. A tiszta jelenlét érzésünk ugyanaz, nem két ugyanolyan, hanem egy, csupán két objektumon keresztül történő megtapasztalás. Időzz a jelenlétben, a tiszta “vagyok” érzésben, hagyjad a gondolatokat jönni-menni, hagyjad a világban történő eseményeket jönni-menni, ne akaszkodj beléjük, hagyj el minden elgondolást, tudományt, mert a “Vagyok” a kapu” A „Levelek a túlvilágról” című film segítségével bepillantást nyerhetünk egy olyan ember életébe, aki tisztán értette a szolgálat lényegét és fontosságát, aki ismerte az ok-okozat törvényeit, és akinek az életműve által emberek millióinak sikerült irányt változtatni.

Ezt a filmet főképp azoknak ajánlom, akik nehezen tudták vagy tudják feldolgozni barátaik, családtagjaik elvesztését, de biztos vagyok benne, hogy minden nyitott szívű útkereső számára egy lélekemelő élményt fog nyújtani… A film eredeti címe: Chico Xavier Anyái.


Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

3 hozzászólás

  1. avatar
    imola47

    Sajnos a Levelek a túlvilágról c. film nem indul el. Hálás lennék, ha meg tudnátok javítani. Köszönettel: imola47

  2. avatar
    imola47

    Levelek a túlvilágról (Eredeti címe Chico Xavier édesanyái) gyönyörű betekintést nyújt Chico Xavier életébe,mely egy csodálatos szolgálat. Édesanyja távozása után rendkívül nehéz élet várt rá, de töretlen hitét mindvégig megőrizte. Több mint 80 könyvet írt a szellemvilág közvetítésével,(ebből 16-ot Andre Luis eltávozott orvos szelleme diktált). Napjainkban is – amikor már nincs ezen a síkon – nagy népszerűségnek örvend Braziliában.Sajnos csak három filmje látható magyar felírattal. Az édesanyáknak nyújtott segítsége meghatóan szép. Úgy távozott ahogy élt, egyszerűen, mivel mindenét a rászorulók megsegítésére fordította. Korunk legnagyobb médiuma. Hálásan köszönöm a feltöltést!

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.