Valentin nap

feb 14, 2015 by

Valentin nap

Valentine’s Day [2010]: A történet egyetlen nap alatt, a szerelmesek ünnepén, február 14-én játszódik. Egymásba fonódó történetszálakból építkező epizódok tárják elénk, hogy ki kivel, ki kivel éppen nem, kinek kivel nem kellene és inkább kivel igen. A Micsoda nő! rendezője, Garry Marshall húsz év elteltével ismét felemeli szavát a szerelem mindent legyőző ereje mellett: kortól, nációtól és szexuális orientációtól függetlenül itt mindenki társra talál. Marshall élő kabalababaként még Julia Robertset is beveti, igaz, ezúttal kicsit más szerepkörben mint annak idején. Érdekesség, hogy az időközben színésznővé cseperedett unokahúga, Eric Roberts lánya is játszik a filmben. De nem csak Robertsekkel töltötték meg a filmet. A lista felettébb impozáns, még felsorolni is fáradságos.

kepes

A női szakaszt erősíti Julián kívül két dögös Jessica, Alba és Biel, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Kathy Bates, Shirley MacLaine, valamint Queen Latifah. Az urak sem kevésbé hírnevesek: Ashton Kutcher, Bradley Cooper, Jamie Foxx, Hector Elizondo, Patrick Dempsey és Eric Dane.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.