Közös utazás

jan 7, 2015 by

Közös utazás

A lelki társunk az a valaki, aki nagyon közel áll hozzánk, akivel legmélyebb dolgainkat megbeszélhetjük, és aki segít a mi személyiségünk alakulásában is. Ha kettőnk között romantikussá válik a kapcsolat, akkor valami igen különös dolgot fogunk átélni. A lelki társak úgy olvasnak egymásban, mint a nyitott könyvben. Képesek befejezni egymás mondatait, egyszerre hívják egymást telefonon, vagy egyszerűen csak nem tudnak a másik nélkül meglenni. Az igazi lelki társaknak nem kell megjátszaniuk magukat egymás előtt, lehetnek tejesen őszinték és nyíltak. Ez valami olyan, amit az ember csak legbensőbb családjával, szeretteivel érezhet. Sokan úgy érzik, hogy ez az az ember, aki mellett “kiengedhetnek”, relaxálhatnak, és megmutathatják érzékenyebb arcukat is.

Ez a kapcsolat természetesen nemcsak szivárvány és csillagos ég. Sokkal inkább közös utazás a rögös úton, ahol a felek segíti, támogatják egymást, minden értelemben, bárhogyan. Az életben adódó problémák és konfliktusok közös megoldása erősíti meg igazán az ilyen kapcsolatokat, és teszi mindkét felet hiteles, igaz emberré.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.