Én, Ali

jan 5, 2015 by

Én, Ali

I am Ali:[2014]: Egy portré a férfiről, akiről a legendák szólnak – ahogy még soha nem találkozhattunk Alival. A film megható interjúkat és vallomásokat is bemutat a közvetlen családjától és barátaitól. Többek közt megszólalnak lányai, fia, volt felesége és testvére, illetve a boksz legendái, Mike Tyson, George Foreman és Gene Kilroy. (Jegyzet): Szokatlanul személyes megközelítésben meséli el a minden idők legnagyobb ökölvívójának tartott Muhammad Ali életútját az I am Ali című dokumentumfilm. A rendezőt teljesen bizalmába fogadta Muhammad Ali családja, így bepillantást nyerhetett a bokszoló legszemélyesebb életébe. A rendhagyó dokumentumfilm a sportlegenda személyesen készített hanganyagain, családtagjainak és legjobb barátainak és ökölvívó társainak vallomásain alapul. Keserédes volt ez az egész számomra – meséli Ali legidősebb lánya, Maryum ‘May May’ Ali.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Híres bokszoló volt, és amikor gyerek voltam, osztoznom kellett rajta a világgal. Ugyanakkor persze a világ szerette őt, és ebből a szeretből mi is részesültünk, és éreztük, hogy mindenki csodálja, és mi büszkék voltunk rá. Iskolás koromban azzal hencegtem, hogy Muhammad Ali az apukám, és azt csinálok, amit csak akarok – meséli Hana Ali. – Ő pedig odaült mellém, és elmagyarázta, hogy azért mert híres vagyok, a világ másképp viselkedik veled. Különleges bánásmódban részesít, de te ezért nem vagy jobb másnál. Egyetlen dolog tehet jobbá másoknál, ez pedig a szíved. Már egészen kicsi koromban ezt plántálta belém. Azt, hogy nem a hírnév az, ami igazán számít.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.