A Segítség 2.rész

nov 21, 2014 by

A Segítség 2.rész

Az 1960-as évek Amerikája maga a fehér álom. Mississippi-ben a férfiak annyi pénzt keresnek, hogy a feleségeiknek nincs más dolguk, mint, hogy csinosak legyenek. Mást sem tesznek mint mosolyognak, fecsegnek és pletykálnak, esetleg jótékonykodnak az afrikai szegények megsegítéséért, miközben az a legnagyobb problémájuk, hogy cselédjeiknek külön mellékhelyiségük legyen. Kik végzik ugyanis a házimunkát és nevelik a gyerekeket? Hát a bébiszitterek és cselédek egy személyben, fekete rabszolganők. Kortársai viselkedésével azonban nehezen azonosul Skeeter Phelan, aki többek között élettársat is “elfelejtett” még választani, ami akkoriban a 24 év körüli nőknél a gyermeknélküliség mellett valódi különcségnek számított. Skeeter friss végzős az egyetemen és úgy dönt, hogy visszatér szülővárosába, elsősorban édesanyja ápolása okán, aki egy ideje súlyos beteg.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Munkát vállal egy helyi újságnál, a házvezető rovat szerkesztője lesz. A beérkező levelekre azonban nem tud egyedül választ adni, ezért barátnője, Hilly Holbrook cselédjének, Aibileen Clarknak segítségét kéri. Megfigyelvén azonban barátnői, és főleg Hilly viselkedését ezekkel a nőkkel szemben, új ötlete támad: megkéri Aibileen-t, hogy segítsen neki könyvet írni a hozzá hasonló cselédek segítségével életükről és történeteikről. A rasszizmus azonban nagyon erősen jelen van a környéken, ám, ahogy lassan öntudatukra mernek ébredni a nők és elkezdik legyőzni félelmeiket, a könyv mégis készülni kezd, a városban pedig egy új forradalom indul útjára.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.