Baby on Board!

okt 10, 2014 by

Baby on Board!

Segítség, gyereket várok! [2009]: Egy rendkívül sikeres házaspár élete fenekestül felfordul, amikor a feleség rádöbben, hogy babát vár. A férj lebukik egy másik nővel, és a házastársak között megkezdődik a háború. A főbb szerepekben olyan színészeket láthat, mint az elbűvölő Heather Graham, a sármos Jerry O’Connell, a Szex és New York Aidanje, John Corbett és a szexi Lara Flynn Boyle… (Jegyzet): A főszerepben: Lara Flynn Boyle. Hollywood egyik legszebb nője volt egykoron Lara Flynn Boyle, ám az elrontott plasztikai beavatkozásai miatt ma már ez nem mondható el. Lara Flynn Boyle a tökéletes példa az eltorzult önképre és az örök szépség hajhászására, amit Hollywood rákényszerít a színészekre. A Twin Peaks című zseniális sorozattal sztárrá vált Lara az elmúlt bő tíz évben szisztematikusan tönkretette a külsejét.

Először étkezési zavarokkal küzdött, és annyira lefogyott, hogy egy tízéves kislányénak megfelelő teste lett. Aztán rákapott a plasztikai műtétekre, és kétévente szinte minden létező arcplasztikai beavatkozást elvégeztet magán. Ennek következtében jelenleg felismerhetetlen, sokkal öregebbnek néz ki, és olyan az arca, mintha egy súlyos baleset után rakták volna össze az orvosok. A legszomorúbb pedig az, hogy még mindig nem fogta fel, hogy mennyire elbántak a külsejével. Továbbra is azt hiszi, hogy azért lett vége a karrierjének, mert átlépte a negyvenet, és nem azért, mert csak szörnyeket lehetne vele eljátszatni. Sőt, már beszélni sem tud rendesen, mert nem mozog megfelelően az arca és a szája, hogy artikulálni tudjon.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.