Kismamának áll a világ

okt 4, 2014 by

Kismamának áll a világ

Labor Pains [2009]: Thea Clayhill elvesztené az állását menő cégénél, ha ki nem találna valamit: azt hazudja, hogy terhes, így a törvény szerint nem rúghatják ki. Barátnőjével, Lisával együtt próbálják kitalálni, hogy mikor hogy viselkedne egy terhes nő. Az illúzió érdekében párnával tömi ki a ruháját, majd egyre inkább belegabalyodik az egészbe. Végül már egy terhes nőknek készülő könyv borítóképe is róla készülne… (Jegyzet): A főszerepben: Lindsay Lohan. Lindsay New Yorkban született 1986. július 2-án. Michael és Dina Lohan első gyermeke. Van három fiatalabb testvére: egy húga, Aliana Lohan és két öccse, Dakota és Michael Lohan. Lindsay szerint nagyszerű a kapcsolata a testvéreivel. Lohan ereiben olasz és ír vér is folyik.

Vörös haja miatt igen sok szeplője van. Háromévesen kezdte karrierjét a Ford Modelsnél. Elég különleges gyerek volt, a szeplői és vörös haja miatt, míg a legtöbben szőke hajúak voltak. Lohan magánélete az utóbbi években a bulvármédia központi témája lett. A színésznő ittas vezetés miatt 2007-ben már ült a rácsok mögött, de csak másfél óráig, 84 percig tartották akkor bent. A színésznőt 2010. szeptember 24-én újra letartóztatták, miután a Twitteren is megerősítette, hogy drogtesztjei pozitívak lettek. 2011. február 9-én, Lohant lopással vádolták, miszerint januárban egy ékszerüzletből ellopott egy 2,500 dollár értékű nyakláncot.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.