40 és annyi

Sze 30, 2014 by

40 és annyi

This Is 40 [2012]: 40 évesnek lenni talán még nagyobb trauma, mint amikor az ember eléri a 30-at. Ahogy a filmben egy idős hölgy meg is fogalmazza – csak egyet pislant az ember 40 fölött, és már elérte a kilencvenet. Judd Apatow ráadásul egy házaspár mindkét tagját egyszerre vezeti be ebbe a korba. Pete és Debie, szinte egyszerre tölti be a 40-et. Szép házban élnek, van két lányuk, Saddie és Charlotte – de a mázas felszín alatt rengeteg probléma feszíti az életüket. Pete lemezkiadója a csőd közelében, ráadásul apja is állandóan pumpolja, Debie meg éppen azt próbálja kinyomozni, butikjuk melyik alkalmazottja lopott el 12000 dollárt az üzletből. Ráadásul itt van mindkettejük negyvenedik születésnapja (még akkor is, ha Debie 38 gyertyát rakat a tortájára).

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A rejtett és kevésbé takart gond éket ver a pár életébe, befurakodik az ágyukba is, és még a cseperedő gyerekekkel sincs könnyű dolguk, ráadásul Debie úgy dönt, a neves alkalom ürügyén alaposan megreformálja a család életét, kiterjedve annak minden részletére. Nem mindenki örül azonban a csokimegvonásnak, akárcsak a wifi korlátozásának. Menthető még ez a kapcsolat? Főképp, ha kiderül : a feleség ismét állapotos….

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.