A vihar magja

Sze 16, 2014 by

A vihar magja

Into the Storm [2014]: Van, aki menekül, ha balszerencse közeleg, van, aki minél közelebb szeretne lenni – a kíváncsiság néha erősebb a félelemnél. Egy kisvároshoz tornádó közelít. Sőt, nemcsak egy tornádó – egy különleges légköri jelenségnek köszönhetően egy sor forgószél támad egymás után ugyanarra a pontra. A városon kiszámíthatatlan és halálos erejű ciklonok söpörnek végig. Aki tud, menekül, aki elkésett vele, az biztos menedéket keres. De olyanok is akadnak, akik megpróbálnak bejutni a tornádó legközepébe – számukra ez a mindent elsöprő vihar életük kivételes lehetősége. Talán még az életüket is odaadnák érte. (Jegyzet): Ezt a filmet egyszer már leforgatták, Twister volt a címe. Magától értetődik a kérdés: akkor miért gyártották le újra? Túl azon, hogy azóta felnőtt egy generáció, illetve már jobbak és olcsóbbak a vizuális trükkök, más okai is vannak: a telekommunikációs forradalom pszichológiai hatásai és a klímaváltozás.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

E kettő tekintetében remek látleletet kapunk korunk lelkiállapotáról. A vihar magja bemutatja azt, hogy az internet által mindenki számára elérhetővé vált hírnév érdekében mekkora mértékben vagyunk képesek kockáztatni életünket. Emellett pedig megfigyelhetjük azt is, hogy míg a XX. században megpróbáltuk megismerni és megérteni a bolygónk működését, a XXI. században már sokan úgy érzik, közben megmérgeztük és magunk ellen fordítottuk azt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.