A maflás

aug 9, 2014 by

A maflás

(Here Comes the Boom-2012): A forgatókönyvön is dolgozó főszereplő, James egy középkorú gimnáziumi biológiatanárt alakít, aki a lelkes pályakezdete után kellőképpen belefásult már a tanításba. Mégis egyedül ő fogja pártját a megszállott zenetanár-kollégájának, barátjának, Martynak, akit a gazdasági válság miatti iskolai megszorítás elbocsájtással fenyeget, pedig pont várandós a mókás muzsikabolond oktató felesége. Az igazsághoz tartozik, hogy Scottot az motiválja, hogy imponáljon a suli szemrevaló ápolónőjének, Bellának, akit régóta ostromol. Marty állásának megtartásához nagyjából ötvenezer dollárt kell szerezni. A birkózói múlttal büszkélkedő, mackós Scott úgy dönt, ketrecharccal szedi össze. Hiszen még ha veszít, akkor is jár a fizetség.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A felnőtt-oktatói mellékállása során megismert holland harcművészt, Nikót kéri edzőül, csatlakozik hozzájuk egy profi boksztréner, s miközben Scott “hülyére pofoztatja magát”, szépen gyűlik a pénz és a rajongótábor. Ám amikor már majdnem megvan az ötven lepedő, a középiskola könyvelője elsikkasztja a véres verejtékkel halmozott bankókat, így a tanár úrnak mindent egy lapra kell feltennie. Szerencséjére az MMA-viadalok szervezői az eredeti ellenfél utolsó pillanatos visszalépése miatt megkérik, álljon ki a legyőzhetetlennek tartott, kegyetlen ketrecharc-bajnok, Ken Dietrich ellen. Ezúttal nem elég elmennie és veszítenie, muszáj győznie, hogy a diadalért járó ötvenezer dollárral gondoskodjon a barátjáról.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.