Csúcshatás

aug 2, 2014 by

Csúcshatás

Limitless [2011]: Főhősünk, Eddie Morra, amolyan lecsúszott íróféleség, aki egyszerre szenved anyagi és alkotói válságban. Egészen addig, amíg hozzá nem jut egy nagyobb mennyiségű ismeretlen eredetű tudattágítóhoz, ami végül célt visz eddigi tengődő életébe. A szer hatására nem csupán készülő könyvét fejezi be játszi könnyedséggel, de néhány nap alatt új nyelveket tanul meg, fittebb lesz, és beleveti magát a tőzsde világába, ahol azonnal hatalmas sikereket ér el. Ezzel aztán fel is hívja magára különféle sötét alakok figyelmét, akik lépten-nyomon követni kezdik, és többször is megpróbálnak lecsapni rá. Így hősünknek nem csupán a tabletta okozta mellékhatásokkal, de az alvilág különböző rétegeivel is meg kell küzdenie az életben maradásért. Mindez azonban csekély árnak tűnhet annak fényében, hogy Eddie épp a tőzsdepiac legértékesebb cégének vezetőjével, Carl Van Loon-nal kezd együtt dolgozni.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Neil Burger alkotásának nagy előnye, hogy az NZT-nek nevezett szer hatására nem csupán Eddie, hanem maga a film is felpörög. Sőt, a formanyelv mellett a zene is remekül veszi át a főhős tempóját, így nem csupán a legtöbb thrillerben kötelezőnek számító üldözésjelenetekben, hanem szinte a film teljes hosszán át pörgős, sallangoktól javarészt mentes cselekményt kapunk. Ez még annak ellenére is igaz, hogy a történet olykor néhány percre visszavesz a lendületből, hogy lélegzetvételnyi szünethez juttassa a nézőt, és bemutathassa hősünk egyre erősebben jelentkező elvonási tüneteit.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.