Mindenáron

Júl 14, 2014 by

Mindenáron

(At Any Price-2012): A cselekmény szerint a nagydumás, erkölcsileg megkérdőjelezhető családfő, Henry Whipple, busásan jövedelmező üzletét gyermekeire szeretné hagyni, mint ahogy ő is édesapjától vette át annak idején. Fiai azonban korántsem mutatnak erre túl nagy hajlandóságot. Az idősebbik már “kirepült” a farmról, Argentínában hegyet mászik, Dean pedig – bár még a családdal él – inkább autóversenyzői álmokat dédelget. Ráadásul időközben olyan krízis üti fel a fejét az eddig jól működő családi vállalkozásban, amely generációk munkáját sodorja veszélybe, főhőseinket pedig sorsdöntő választások elé állítja… Ramin Bahrani rendező Arany Oroszlánra jelölt, Mindenáron című filmjében egyrészt egy mezőgazdasági vállalkozást üzemeltető családról mesél, mely semmitől sem riad vissza, ha az üzleti életben való fennmaradásról van szó, de a famílián belül egy problematikus apa-fia kapcsolatot is kitárgyal.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Adott tehát egy manapság nagyon is aktuális morális kérdésfelvetés gazdaságról, profitszerzésről és az elsőség utáni hajszáról, valamint egy érvényét soha nem vesztő szülő-gyermek konfliktus. Kitűnő alapanyagok egy modern, amerikai családi dráma megszületéséhez.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.