Sosem jár Egyedül

Júl 13, 2014 by

Sosem jár Egyedül

(A boldogság): A kétballábas, bénítóan gyönyörű Sophie Marceau meg egy csapodár zenészkandúr egymásba habarodik. A világ megpróbálja a kapcsolatot elgáncsolni, de ők habkönnyen veszik az akadályokat. Ez a film senki gyomrát nem fogja megfeküdni. A Boldogság sosem jár egyedül című filmet jegyző szerzőpáros, James Huth rendező és a felesége, a forgatókönyvíró Sonia Shillito elmondásuk szerint “optimista filmet szerettek volna forgatni a szerelemről”. A régmúltba kukkantottak céljuk megvalósítása érdekében, és igyekeztek Frank Capra és George Cukor alkotásainak szellemét megidézni. Egyes jelenetek ezért csurig vannak régifilmes utalásokkal, sőt, bizonyos értelemben a Boldogság sosem jár egyedül egy 1970-es Disney rajzfilm “rimékje”: a Macskarisztokratáké, amelyben a főszereplő csapodár kandúr belehabarodik egy háromkölykös macskalányba. Kb. ugyanez történik ebben a filmben is, emberváltozatban.

Sacha éli a maga kis aranyéletét a festői Párizsban. Bár elmúlt negyven, esze ágában sincs megállapodni. A kenyerét butuska reklámmelódiák elprüntyögésével keresi. Ám egy nap természetesen belebotlik a még mindig bénítóan szép Sophie Marceau-ba, és akkortól elveszett ember. Mondtam már, hogy ráadásul még a gyerekeket is utálja? Hát a Sophie-nak van belőlük három.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.