Emberi Kapcsolatok

Júl 9, 2014 by

Emberi Kapcsolatok

Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét. Ha szeretsz, más szemmel nézel a világra; nagylelkű leszel, megbocsátó, jószívű, pedig korábban esetleg kemény és rideg voltál. Az emberek óhatatlanul is hasonlóan viszonyulnak majd hozzád, s hamarosan abban a szeretetteljes világban élsz, amit te magad teremtettél. Döntéseink során vagy a szeretet, vagy a félelem irányít bennünket. Ettől függően vagy jól érezzük magunkat, vagy nagyon nem. A szeretet választásai mindig kellemes érzéseket keltenek bennünk, akkor jól érezzük magunkat a bőrünkben, örülünk az életnek, örülünk az embereknek, vidámak, mosolygósak vagyunk. Ha a döntéseinket a félelem irányítja, akkor rossz a közérzetünk, rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, aggódunk, félünk, szorongunk, idegeskedünk. A szeretet választásai viszont boldogságot hoznak az életünkbe.

A szeretet gyakorlatilag mindenre megoldás, minden problémára. Amikor haragra haraggal, dühvel válaszolunk, az még egyik problémára sem adott megoldást. Ha csak azt tudjuk képviselni, amit nem szeretnénk, akkor egyszerűen lehetetlen megoldást találni. Mindig azt az álláspontot kell képviselnünk, amit szeretnénk, ami a célunk. Ez természetesen két felnőtt ember között lehetséges, akik bevallják a másiknak és önmaguknak, ha hibáztak, ehhez persze tisztában kell lennünk értékeinkkel és hiányosságainkkal egyaránt.

A szeretet az egyik legnagyobb ajándék, amiben részünk van az életben. Szeretetet egyaránt adunk és kapunk. Ez sajnos nem mindenkinek megy olyan egyszerűen. Van olyan, aki nem tudja kimutatni a szeretetét, és van olyan, aki nem tudja fogadni, elfogadni mások szeretetét. Igazából a boldogsághoz mindkettőre szükség van!

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.