Futótűz

máj 18, 2014 by

Futótűz

Az Éhezők viadala 2. [2012]: Katniss és Peeta ugyan megnyerték a 74. éhezők viadalát, de az a reményük, hogy most már megint normális életük lehet, hamar tova száll. Snow elnök személyesen meglátogatja az immáron a Győztesek falujában lakó Katniss Everdeent. Elmondja neki, hogy mindent meg kell, hogy tegyen, hogy lehűtse a kedélyeket (a lázadások miatt), vagy mindenkit, akit szeret, lemészárolnak. Katniss ebből megtudja, hogy nem hagyhatja abba a Peeta-val folytatott színjátékot. Győzelmi Körútra kell menniük a többi körzetbe. Először a 11. körzetbe mennek, ahol Rue is lakott. Majd szépen sorjában, mindenhová elmegy a két győztes, míg végül vissza nem érnek a 12. körzetbe. Alighogy kifújták magukat, kapják a hírt, hogy a Harmadik Nagy Mészárláson az eddigi győztesek közül fogják sorsolni a kiválasztottakat. Katniss (mivel ő az egyedüli női győztes a 12. körzetben) és Haymitch mentek volna, ha Peeta nem jelentkezik önként Haymitch helyett.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A kiképzésen összebarátkoznak néhány kiválasztott-győztessel és szövetséget alakítanak. Az aréna most egészen más. Középen, a bőségszarunál föld van. A földből kiágazik 12 kis ág, amiken a part felé lehet futni. A homokos partszakasz után pedig a kíméletlen dzsungel következik. Olyan, mint egy óra és 12 egyenlő körcikkre osztja az arénát, amit egy védőburok, ún. energiamező vesz körül, amin nem lehet áthatolni. Minden egyes körcikkben más és más szörnyűségek vannak. Vannak ahol vérengző, mutáns majmok, máshol meleg véreső esik, vagy éppen cunami söpör el mindent, lelki sérülést okozó fecsegő poszáta mutánsok és van, ahol mérgező köd gyilkolja az embereket.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.