Róma rémálma

ápr 26, 2014 by

Róma rémálma

Hannibal [2006]: A karthagói hadvezér, Hannibal Barkas egész életét a Római Köztársaság elleni küzdelemre tette fel. Mikor Róma a Földközi-tenger feletti uralom megszerzésére tör Hannibal elhatározza, hogy egyszer és mindenkorra leszámol hazája ősi ellenségével. Hadseregével a történelemben addig soha nem látott feladatra vállakozva saját földjén támadja meg a magabiztos Rómát, és egyetlen csatát sem vesztve a pusztulás szélére taszítja hatalmas ellenfelét. (Jegyzet): A hosszú évszázadok alatt Karthágó befolyásos, és virágzó földközi- tengeri hatalommá fejlődik, és Rómának riválisává vált, mivel ibériai, szicíliai, szár gyarmatokkal is rendelkezett. I.e. 264-ben Rómával egy kisebb szicíliai viszály komolyra fordult. Kezdetét vette Rómával az első pun háború.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Hannibál e háború alatt i.e. 247-ben született, nemesi családban. Az első pun háború alatt Karthágó elvesztette vagyona és birtokai nagy részét. Hannibál Hispániában nőtt fel, és meg tanulta gyűlölni a római rabigát, bosszút esküdött Róma ellen. Hannibál megnyerő egyéniség volt. Huszonhét évesen már hadsereg élén állt. Huszonkilenc évesen pedig egy páratlanul merész és kockázatos vállalkozásba fogott. Célja az volt, hogy római területen vívja meg a háborút. A tengeri csatározást kerülte, mivel a római flotta, sokkal erősebb volt. Az Alpokon átkelve a pun hadvezér megoldotta ezt a kérdést.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.