Halhatatlanok

ápr 24, 2014 by

Halhatatlanok

Immortals [2011]: Heraklion kegyetlen és vérszomjas királya, Hyperion és ádáz hadserege az egész ókori Hellászt lángba borítja, hogy rátaláljon a rég elveszett epiruszi íjra. A félelmetes hatalommal bíró fegyverrel a király letaszíthatja az isteneket az Olümposzról, és a világ urává lehet. Hyperion és légiói könyörtelen hatékonysággal perzselnek fel mindent maguk körül, és úgy tűnik, senki sem állíthatja meg őket. Egy Thészeusz nevezetű fiatal kőfaragó bosszút esküszik, miután Hyperion feldúlja a faluját, és megöli az édesanyját. Phaedra, a papnő, látja a jövőt, és miután találkozik Thészeusszal, meggyőződésévé válik, hogy a férfi az egyetlen, aki véget vethet a pusztításnak. A nő segítségével Thészeusznak sikerül maroknyi csapatot összegyűjtenie, és elindul, hogy megvívja a végső, elkeseredett csatát az emberiség megmentésére.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

(Kritika): A látványvilág magával ragadó. Hatalmas látószögű, lenyűgöző tájképek, kreatívan megalkotott, sejtelmesen misztikus belső terek, csodálatos jelmezek, látványos csatajelenetek és izgalmas közelharcok szegezik székhez a nézőt. Nagyon hamar az az érzése támad az embernek, hogy a 300 című film látványvilágát élheti újra. Ezúttal is művészien egyesül a finomság és a brutalitás, a művészet és a színtiszta akció. Szépség van, szépelgés nincs. A gonosz tényleg gonosz, a vér tényleg patakzik, a sötétség nyomasztó, a fájdalom tapintható, mégis ott bujkál a képekben valami költészet.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.