A holnap a múlté!

ápr 17, 2014 by

A holnap a múlté!

Next [2007]: Cris Johnson egy Las Vegasban működő bűvész, akinek az a különleges képessége, hogy képes 2 percre előre a jövőben látni azokat a dolgokat, amik a személyével kapcsolatosak. Képességét nem csak a munkájában kamatoztatja, hanem (ha pénzre van szüksége) a kaszinók asztalainál is, ahol a biztonsági embereknek egyre gyanúsabb a viselkedése, ezért minden mozdulatát kamerákkal figyelik. Egyik nap a kaszinóban megakadályoz egy bankrablást, aminek során két ember halt volna meg. Azonban az elkövető ártalmatlanná tétele gyanússá teszi, hiszen a gyilkosságoknak semmilyen előjele nem volt, ezért a biztonságiak el akarják fogni, mint lehetséges bűntársat. Cris képességét bevetve elmenekül üldözői elől. Callie Ferris, aki az FBI-nál terrorelhárító, azon dolgozik, hogy megtaláljon egy bombát, ami valahol Los Angelesben van elrejtve.


A bombát terroristák helyezték el, akik készek azt a közeljövőben felrobbantani. Ferris felfigyel Cris-re, és úgy gondolja, csak az ő segítségével lesz képes megtalálni és hatástalanítani a bombát a rendelkezésre álló 48 óra alatt. Cris azonban nem akar belekeveredni az ügybe, és nemet mond a felkérésre. Ezután Cris egy kávézóban megismerkedik egy lánnyal, akinek képe korábban többször felbukkant látomásaiban. A lány a rokonaihoz utazik Flagstaffbe, és hajlandó elvinni Crist a kocsiján…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.