A cél felé

ápr 1, 2014 by

A cél felé

A megerősítések nem mások, mint vallomások, amelyeket te választasz, és amelyek segíteni fognak. Ők az oszlopaid, amelyeken növekszik az életed vagy az üzleted. A céljaid elérése felé vezető úton egy nagy és sok kis lépést kell megtenned: Ki kell tűznöd a célt, ki kell mondanod és el kell engedned azt. Nap, mint nap emlékeztetned kell magad a célra, pozitív megerősítésekkel, hogy ne csak álom maradjon, hanem valóra is váljon. Álmodni, célokat kitűzni könnyű, minden nap újra meg újra talpraállni, megtartani a hitedet és a lelkesedésedet a cél iránt: a legnehezebb kihívás. A szavak, amiket magunknak mondunk, és az, hogy mire koncentrálunk az életről, önmagunkkal és másokkal kapcsolatban, alakítják a meggyőződéseinket, hozzáállásunkat és érzéseinket.

Hányszor jut naponta eszedbe, hogy mennyire nem vagy elég jó, mit tettek más emberek veled, milyen igazságtalan az élet vagy, hogy milyen rossz események történhetnek még? Ilyenkor a gondolataid irányából olyan erőteljes depresszáns vegyi anyagok kezdenek hullámzani a tested felé, amelyek hatására még rémültebb, még lehangoltabb, még nyugtalanabb leszel.

Akármikor engeded, hogy betolakodjanak ezek a gondolatok, te egyszerűen képtelen leszel a sikeres teljesítményre az életed bármely területén. Ha pedig engeded, hogy ez rendszeresen megtörténjen, a pozitív eredmények következetesen elkerülnek majd. Ha gondolataink és érzéseink lehetőséget kapnak rá, hogy megváltozzanak, a vesztesből győztest képesek kovácsolni a szó minden értelmében.

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.