Az ártatlanság ára

feb 14, 2014 by

Az ártatlanság ára

18+Trade [2007]: Mexikóban járunk. A 13 éves Adriana, édesanyja tiltása ellenére, titokban, elindul a bátyjától születésnapi ajándékba kapott biciklivel, de alig tesz meg egy rövid utat, máris elrabolják. A lány pillanatok alatt eltűnik. Az izgalmas, végtelenül felkavaró, szomorú történet szerint Jorge elindul megkeresni elrabolt kishúgát, útközben összetalálkozik egy texasi rendőrrel, Ray-jel, aki szintén keres valakit, majd együtt mennek tovább a rögös úton. Nemcsak betekintést kapunk a lánykereskedelem szörnyű, mocskos világába, hanem egy testvér küzdelmébe is, akit senki nem tud megállítani, mert a szíve hajtja előre… (Jegyzet): A megdöbbentő, de nem öncélúan sokkoló történet elvezet a lánykereskedelem, a világot behálózó prostitúció rabszolgatartó világába.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Nem akciófilmet vagy szimpla krimit látunk, amelyek csak az adrenalinszintünkre és a pulzusszámunkra hatnak: a lélek mélye olyankor rendszerint érintetlen marad. „Az ártatlanság ára” felkavar, elkeserít, ráébreszt arra a valóságra, amelyet egyébként nem csak filmek által elvakítva nem­igen akaródzik észrevennünk.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.