Saving Mr. Banks

feb 5, 2014 by

Saving Mr. Banks

181Banks úr megmentése [2013]: A Mary Poppins írója viszolygott a gondolattól, hogy kedvenc dadusa habos-babos ruhákban parádézva dalban mondja el örömét és bánatát a vásznon. Utálta a musicaleket, hát még a rajzfilmfigurákat. Ebből persze egyértelműen következik, hogy a később tizenhárom Oscar-díjra jelölt Mary Poppins daloktól hemzsegett, és ha ez nem lenne elég, rajzolt pingvin pincérek táncoltak a csuda dadus körül. A Banks úr megmentése azt a sokszor vicces, sokszor kifejezetten szívszorító folyamatot mutatja be gyönyörűen, amely elvezetett a regénytől a filmvászonig. Walt Disney és P. L. Travers együttműködése finoman szólva sem volt zökkenőmentes. Walt Disney azon küzdött, hogy bebizonyítsa a nőnek, Disneyland a világ legboldogabb helye. Hollywood azonban csak egy újabb próbatétel az írónő számára.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr


44Megbotránkozik a túl színes ételeken, felháborodik a plüssfigura „fogadóbizottságon” és gyűlöli, hogy folyton a keresztnevén szólítják. A kérdés persze az, hogy mi a nagyobb hazugság, a maga köré húzott képzeletbeli fal, vagy a Disney által kínált álomvilág.és a folyton vidám, nap érlelte amerikai filmes lassan találta meg az egymáshoz vezető utat. Hogy megértsük különbözőségüket, megismerjük Travers gyerekkorát. Azokat az eseményeket, amelyek rideggé tettét természetét, és azokat az embereket, akiről szóltak, és akikért születtek könyvei.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.